Hardleerse Spammers

Door Rupie op vrijdag 14 januari 2011 07:19 - Reacties (14)
Categorie: Algemeen, Views: 5.372

Jullie hebben er vast allemaal wel een paar. Een aantal van die hardleerse spammers waar je maar niet van af komt, wat je ook probeert. Je hebt je ooit aangemeld voor een nieuwsbrief of website, maar als je er weer vanaf wil ben je aan de beurt. Mooie beloftes dat je er vanaf bent als je op een linkje klikt, maar zo mooi werkt het natuurlijk niet.

Lees verder »

De Helpdesk: Dell

Door Rupie op dinsdag 11 januari 2011 14:46 - Reacties (18)
Categorie: Helpdesk, Views: 7.519

Eindelijk vandaag weer eens contact met een helpdesk Na een jaar probleemloos gebruik gemaakt te hebben van mijn Dell Inspiron 13Z kreeg ik vorige maand de melding dat de garantieperiode af ging lopen. Met een verwijzing erbij naar de site van Dell om de garantie te verlengen. Ondanks dat ik nog niet echt problemen met het apparaat heb gehad leek het mij toch de moeite waard om eens te gaan kijken naar wat het moest gaan kosten.

Lees verder »

ABN AMRO klantenbinding

Door Rupie op vrijdag 17 december 2010 22:02 - Reacties (14)
Categorie: Algemeen, Views: 5.390

Vandaag een sterk staaltje klantenbinding van ABN AMRO. De moeder van mijn vriendin ontving vandaag een mailing van deze bank. Eén of ander mooi product waar een aanbieding voor gedaan wordt aan klanten. Klinkt goed toch? Heel klein probleempje: de moeder van mijn vriendin is bijna 9 jaar geleden overleden.
De nieuwe bank wil een langdurige relatie met haar klanten opbouwen
Tikkeltje doorgeschoten nietwaar?

Apple fail & Tweakers

Door Rupie op maandag 8 november 2010 20:56 - Reacties (21)
Categorie: Algemeen, Views: 4.303

Laat ik als eerste opmerken dat ik geen MS of Apple fanboy uit wil lopen hangen. Ik heb van beide producten en beide bevallen mij prima. Ik verbaas mij er echter over dat Tweakers.net totaal geen melding maakt van een bug die wat mij betreft best wel een blunder is van Apple: de wintertijd bug. Durft men dit niet meer omdat er gegarandeerd een flamewar ontstaat tussen aanhanger en tegenstanders?

Lees verder »

Sterke Blogs?

Door Rupie op donderdag 4 november 2010 21:19 - Reacties (15)
Categorie: Algemeen, Views: 3.327

Vandaag een korte post. Ik zat mij af te vragen wat nou echt Tweakblogs zijn die je moet volgen. Eén van mijn favorieten zal toch altijd het blog van Coltrui zijn: Non-tech alert!. Fantastische droge humor. Helaas is die al een tijdje angstvallig stil, vandaar mijn vraag: welke Tweakblogs zijn wat jullie betreft aan te raden? Welke Tweakblogs lezen jullie met plezier en waarom?

Edit:
en nav het verzoek van hyptonize:
Welke Blogs moet je sowieso vermijden? ;)