Hardleerse Spammers

Door Rupie op vrijdag 14 januari 2011 07:19 - Reacties (14)
Categorie: Algemeen, Views: 5.091

Jullie hebben er vast allemaal wel een paar. Een aantal van die hardleerse spammers waar je maar niet van af komt, wat je ook probeert. Je hebt je ooit aangemeld voor een nieuwsbrief of website, maar als je er weer vanaf wil ben je aan de beurt. Mooie beloftes dat je er vanaf bent als je op een linkje klikt, maar zo mooi werkt het natuurlijk niet.

Lees verder »

ABN AMRO klantenbinding

Door Rupie op vrijdag 17 december 2010 22:02 - Reacties (14)
Categorie: Algemeen, Views: 5.306

Vandaag een sterk staaltje klantenbinding van ABN AMRO. De moeder van mijn vriendin ontving vandaag een mailing van deze bank. Eťn of ander mooi product waar een aanbieding voor gedaan wordt aan klanten. Klinkt goed toch? Heel klein probleempje: de moeder van mijn vriendin is bijna 9 jaar geleden overleden.
De nieuwe bank wil een langdurige relatie met haar klanten opbouwen
Tikkeltje doorgeschoten nietwaar?

Apple fail & Tweakers

Door Rupie op maandag 8 november 2010 20:56 - Reacties (21)
Categorie: Algemeen, Views: 4.075

Laat ik als eerste opmerken dat ik geen MS of Apple fanboy uit wil lopen hangen. Ik heb van beide producten en beide bevallen mij prima. Ik verbaas mij er echter over dat Tweakers.net totaal geen melding maakt van een bug die wat mij betreft best wel een blunder is van Apple: de wintertijd bug. Durft men dit niet meer omdat er gegarandeerd een flamewar ontstaat tussen aanhanger en tegenstanders?

Lees verder »

Sterke Blogs?

Door Rupie op donderdag 4 november 2010 21:19 - Reacties (15)
Categorie: Algemeen, Views: 3.161

Vandaag een korte post. Ik zat mij af te vragen wat nou echt Tweakblogs zijn die je moet volgen. Eťn van mijn favorieten zal toch altijd het blog van Coltrui zijn: Non-tech alert!. Fantastische droge humor. Helaas is die al een tijdje angstvallig stil, vandaar mijn vraag: welke Tweakblogs zijn wat jullie betreft aan te raden? Welke Tweakblogs lezen jullie met plezier en waarom?

Edit:
en nav het verzoek van hyptonize:
Welke Blogs moet je sowieso vermijden? ;)

Leuker kunnen we het niet maken...

Door Rupie op zaterdag 30 oktober 2010 19:38 - Reacties (7)
Categorie: Algemeen, Views: 2.342

Enige tijd geleden heb ik mijn motor rijbewijs gehaald en direct maar een leuke brommer gekocht. Deze om precies te zijn:


http://tweakers.net/ext/f/VROzrGV6EU7MRTQdGH3uqomE/thumb.jpg http://tweakers.net/ext/f/eC3as4mWUaLhYYAoN1MMHnDS/thumb.jpg http://tweakers.net/ext/f/w9OT0haWHILJ2Mo2O1vH2ZQ2/thumb.jpg


Lees verder »